Jack Nicholson Berlinben népszerűsíti a fenekét

Cinematrix
2004.02.09. 10:17
A berlini filmfesztiválra látogatott a Minden végzet nehéz (Something's gotta give) című film három főszereplője: Jack Nicholson, Diane Keaton és Frances McDormand. A 3-szoros Oscar-díj nyertes (12-szer jelölt) Nicholson elmondta, mérhetetlenül büszke a meztelen fenekére, amit szeretett volna a film plakátján viszontlátni.

Jack Nicholson, és Diane Keaton csupán filmjüket népszerűsíteni érkeztek Európába, de Nicholson a fenekét is népszerűsítette volna a plakátokon, ha ez az amerikai törvények értelmében legális volna. Így lemondott igényéről, de hangsúlyozta, a filmen bárki megnézheti.

Az egyszeres Oscar-díj nyertes (ötszörös jelölt, legutóbb a mostani filmjében nyújtott alakításáért) Keaton partneréről, akivel már forgattak együtt jó húsz éve a Cinematrixnak elmondta: "a különbség a húsz évvel ezelőtti, és a mostani Nicholsonhoz fűződő viszonya között, hogy akkor még igencsak vonzódott a Szelíd motorosokkal hírnevet szerzett sztárhoz."

Az igazi sztárparádét felvonultató mozi harmadik főszereplője Frances McDormand a berlini szemle zsűrijének az elnöke. A Fargo-beli alakításáért Oscarral kitüntetett színésznő elmondása szerint egyszerű laikusként szemléli a filmeket.