Dömötör
11 °C
14 °C

Jack Nicholson Berlinben népszerűsíti a fenekét

Cinematrix
2004.02.09. 10:17
A berlini filmfesztiválra látogatott a Minden végzet nehéz (Something's gotta give) című film három főszereplője: Jack Nicholson, Diane Keaton és Frances McDormand. A 3-szoros Oscar-díj nyertes (12-szer jelölt) Nicholson elmondta, mérhetetlenül büszke a meztelen fenekére, amit szeretett volna a film plakátján viszontlátni.

Jack Nicholson, és Diane Keaton csupán filmjüket népszerűsíteni érkeztek Európába, de Nicholson a fenekét is népszerűsítette volna a plakátokon, ha ez az amerikai törvények értelmében legális volna. Így lemondott igényéről, de hangsúlyozta, a filmen bárki megnézheti.

Az egyszeres Oscar-díj nyertes (ötszörös jelölt, legutóbb a mostani filmjében nyújtott alakításáért) Keaton partneréről, akivel már forgattak együtt jó húsz éve a Cinematrixnak elmondta: "a különbség a húsz évvel ezelőtti, és a mostani Nicholsonhoz fűződő viszonya között, hogy akkor még igencsak vonzódott a Szelíd motorosokkal hírnevet szerzett sztárhoz."

Az igazi sztárparádét felvonultató mozi harmadik főszereplője Frances McDormand a berlini szemle zsűrijének az elnöke. A Fargo-beli alakításáért Oscarral kitüntetett színésznő elmondása szerint egyszerű laikusként szemléli a filmeket.

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.