Emánuel
3 °C
12 °C

Médiaképzés fogyatékosoknak

MTI
2004.02.13. 12:46
Nézőpont-váltás elnevezéssel fogyatékossággal élők számára indít médiaképzést a Handicap Alapítvány - tájékoztatta az MTI-t.

A márciusban induló féléves képzés célja, hogy a fogyatékossággal élő emberek a média aktív közreműködőivé váljanak, képesek legyenek saját nézőpontjuk megjelenítésére, ezáltal elősegítsék az integrált szemléletű műsorok létrejöttét, és így befolyásolják a közvéleményt.

A márciustól induló program résztvevői kiscsoportos műhelymunka keretében ismerkedhetnek meg a televíziós műsortípusok jellemzőivel, hatáselemivel, illetve a műsorszerkesztés alapjaival. Emellett elsajátíthatják a videofilm készítés elméleti és gyakorlati alapismereteit is.

Az ingyenes oktatási program elvégzését követően a hallgatóknak a megszerzett ismereteket felhasználva, önálló publikálásra alkalmas vizsgamunkákat kell majd készíteniük.

A képzésre a nonmedia@interware.hu email címen, február 20-ig jelentkezhetnek azok, akik a vizuális és a verbális kifejezőeszközök használatát kívánják elsajátítani.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!