Blanka, Bianka
10 °C
18 °C

Brad Pitt és Angelina Jolie bérgyilkos továbbképzésen

Cinematrix
2004.02.16. 10:36
Angelina Jolie és Brad Pitt lőgyakorlatra mentek, hogy minél jobban elsajátítsák a bérgyilkosok képességeit, melyre a Doug Liman (A Bourne-rejtély) rendezésében készülő Mr. and Mrs. Smith című thrillerben lesz szükségük.

A 28 éves Oscar-díjas Jolie és a 36 éves Pitt egy magánlőtéren ragadtak fegyvert. A felkészítő tréninget azonban Jolie élvezte jobban, a legtöbb találatot ő érte el. "Pitt abszolút profiként viselkedett, egyáltalán nem pörgött be úgy, mint Angelina - mondta egy megfigyelő. - Angelina magához ragadott egy hatalmas mordályt, és azonnal lövöldözni kezdett. Bár vagy másfél métert repült hátra a fegyver erős rúgásától, nem hagyta magát, azonnal visszaállt gyakorolni."

Január 19-én kezdték meg a forgatást. Pitt és Jolie egy unatkozó házaspárt alakít. Egy nap rájönnek, hogy mindketten bérgyilkosok, sőt egymást kellene eltenniük láb alól. A látványvilágról annyit, hogy Pitt feneke mellett Jolie mellei is láthatóak lesznek egy forró jelenetben. A gyártó Regency Enterprisesnak sok gondja volt, míg sikerült a két élvonalbeli főszereplőt leszerződetnie. Mikor ugyanis Nicole Kidman augusztusban kilépett, Pitt is visszakozott.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.