Brad Pitt és Angelina Jolie bérgyilkos továbbképzésen

Cinematrix
2004.02.16. 10:36
Angelina Jolie és Brad Pitt lőgyakorlatra mentek, hogy minél jobban elsajátítsák a bérgyilkosok képességeit, melyre a Doug Liman (A Bourne-rejtély) rendezésében készülő Mr. and Mrs. Smith című thrillerben lesz szükségük.

A 28 éves Oscar-díjas Jolie és a 36 éves Pitt egy magánlőtéren ragadtak fegyvert. A felkészítő tréninget azonban Jolie élvezte jobban, a legtöbb találatot ő érte el. "Pitt abszolút profiként viselkedett, egyáltalán nem pörgött be úgy, mint Angelina - mondta egy megfigyelő. - Angelina magához ragadott egy hatalmas mordályt, és azonnal lövöldözni kezdett. Bár vagy másfél métert repült hátra a fegyver erős rúgásától, nem hagyta magát, azonnal visszaállt gyakorolni."

Január 19-én kezdték meg a forgatást. Pitt és Jolie egy unatkozó házaspárt alakít. Egy nap rájönnek, hogy mindketten bérgyilkosok, sőt egymást kellene eltenniük láb alól. A látványvilágról annyit, hogy Pitt feneke mellett Jolie mellei is láthatóak lesznek egy forró jelenetben. A gyártó Regency Enterprisesnak sok gondja volt, míg sikerült a két élvonalbeli főszereplőt leszerződetnie. Mikor ugyanis Nicole Kidman augusztusban kilépett, Pitt is visszakozott.