Ágnes
-11 °C
-4 °C

Renée Zellweger megelőlegzi magának az Oscart

Cinematrix
2004.02.20. 16:54
A Hideghegyben nyújtott alakításáért a legjobb női mellékszereplő Oscar-díjára jelölt Renée Zellweger úgy érzi, megérdemelné a díjat, és reméli, hogy nem kell harmadszorra is üres kézzel távoznia a ceremóniáról.

"Megdolgoztam a díjért. Tavaly a Chicagóért neveztek a legjobb női főszereplő kategóriájába, de hoppon maradtam. Remélem, idén Hollywood jól dönt" - idézi az Ananova a 34 éves színésznőt. Tavalyelőtt Zellwegert a Bridget Jones naplójáért nominálták a legjobb női főszereplő kategóriájában - akkor Halle Berry happolta el előle az aranyszobrocskát, tavaly pedig azé a Nicole Kidmané lett az Oscar, akivel idén együtt szerepelt a Hideghegyben.

Zellweger mindazonáltal nem haragszik kolléganőjére: "Nicole rendkívül intelligens és erős nő. Nagyszerűen inspiráltuk egymást, és az igaz barátaim között tartom számon."

A Hideghegyben rendkívül energikus alakítást nyújtó Zellwegernek idén Shohreh Aghdashloo-t (Ház a ködben), Patricia Clarksont (Pieces of April), Marcia Gay Hardent (Titokzatos folyó) és Holly Huntert (Tizenhárom) kell legyőznie.

Cinematrix

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!