Pandora, Gabriella
7 °C
14 °C

Készül az Underworld folytatása

Cinematrix
2004.02.25. 13:48
Kapcsolódó cikkek (1)
Az Underworld készítői bejelentették, hogy trilógiává bővítik a nagy sikerű fantasyhorrort. Ősszel már kezdődik is a második rész forgatása, amelyben újból összecsapnak a Vámpírok és a farkasember Lycanok.

Az új epizód középpontjában ismét Selene, a harcos vámpírlány áll majd, de a történetben várhatóan szerepel farkasember szerelme, Michael is. Előbbi karakter feszes bőrruhájába újra Kate Beckinsale bújik, és a Michaelt játszó Scott Speedman is kész a visszatérésre. A rendezői Len Wiseman marad, aki az első rész budapesti forgatásán összejött Beckinsale-lel.

Az áprilistól látható Underworld, amelyben Görög Zita is szerepel, 24 millió dollárból készült, és csak az Egyesült Államok, illetve Kanada mozijaiban 51 millió dollárt hozott. A film DVD-n is jól teljesített, így érthető, hogy a Screen Gems és a Lakeshore Entertainment ilyen gyorsan belevágott a folytatásba, melyet a Variety szerint Wiseman és Danny McBride forgatókönyvíró szorgalmazott a leginkább. A harmadik rész az első két rész előtörténete lesz.

Cinematrix