Gyöngyi
2 °C
13 °C

Hugh Jackman helyettesíti Brad Pittet

Cinematrix
2004.02.27. 11:56
Miután Brad Pitt kiszállt Darren Aronofky The Fountain című filmből, és helyette Hugh Jackmant választották, 75 millió dollárról 35-40 millió dollárra csökkent a költségvetés.

Pitt annak idején azért fordított hátat a produkciónak, mert nem tetszett neki, ahogy Aronofsky és Ari Handel az utolsó pillanatban átírta a forgatókönyvet, amelynek főhőse pszichológiai utazásra indul és száz éveket ugrál az időben.

A Variety szerint az azóta ismét módosított forgatókönyvről alig tudni valamit, de Aronofsky állítólag úgy igyekezett átszabni, hogy minél kevesebb költséges múlt- és jövőbeli díszletre legyen szükség. A Warner takarékoskodik a színészeknek fizetendő gázsin is, ezért a népszerű, ám megfizethető ausztrál Hugh Jackmant kínálta meg a szereppel.

Jackman egyelőre még nem mondott igent, és folyik a vita arról a 18 millió dolláros költségről is, amely a korábbi előkészületek során keletkezett: a pénz egy részéből díszletek épültek Ausztráliában, amelyek egy részére a legújabb forgatókönyv-változat szerint nincs is szükség, és milliós összeggel tartoznak Cate Blanchettnek is, akivel olyan szerződést kötöttek, hogy a projekt meghiúsulása esetén is kifizetik.

Cinematrix

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!