Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

A Nemzeti Színházba megérkezett Kaposvár

Index
2004.03.05. 12:20
Kapcsolódó cikkek (1)
A Nemzeti Színház Megyejárás című sorozatában ezen a hétvégén Somogy megye, és megyeszékhelye, Kaposvár mutatkozik be. A három napos rendezvény pénteken a Megjött Rippl-Rónai című fotókiállítással veszi kezdetét.

Rippl-Rónai JózsefA Színház az egész világ című, kortárs somogyi művészek tárlatát, és a Megjött Rippl-Rónai című korabeli archív fotók és festmények reprodukcióinak fotókiállítását a Nemzeti Színház épületében pénteken 17:30 órakor nyitja meg Varga Imre Kossuth-díjas szobrászművész.

A hétvégén kétszer is műsorra kerül a kaposvári Csiky Gergely Színház vendégelőadása. Pénteken és szombaton fél hétkor kezdődik a Csak egy szög című színjáték. A Déryné Vándorszíntársulat pedig vasárnap tizenegy órától a stúdióteremben lép fel a Jancsi és Juliskával. Szombat délelőtt fél tizenegytől népihangszer-bemutató és táncház várja a gyermekeket, vasárnap reggel kilenc órától pedig a boszorkányjátszó. A stúdióban szombat délután fél kettőtől a Felém szalad Somogy filmbemutatója kezdődik, míg a százéves Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság irodalmi délutánját aznap négy órától rendezik meg.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

A legmenőbb síterepek

Csodás panoráma, jó levegő, szép pályaszállások, a téli sport szerelmeseit ezek várják.