Judit
3 °C
6 °C

A Nemzeti Színházba megérkezett Kaposvár

Index
2004.03.05. 12:20
Kapcsolódó cikkek (1)
A Nemzeti Színház Megyejárás című sorozatában ezen a hétvégén Somogy megye, és megyeszékhelye, Kaposvár mutatkozik be. A három napos rendezvény pénteken a Megjött Rippl-Rónai című fotókiállítással veszi kezdetét.

Rippl-Rónai JózsefA Színház az egész világ című, kortárs somogyi művészek tárlatát, és a Megjött Rippl-Rónai című korabeli archív fotók és festmények reprodukcióinak fotókiállítását a Nemzeti Színház épületében pénteken 17:30 órakor nyitja meg Varga Imre Kossuth-díjas szobrászművész.

A hétvégén kétszer is műsorra kerül a kaposvári Csiky Gergely Színház vendégelőadása. Pénteken és szombaton fél hétkor kezdődik a Csak egy szög című színjáték. A Déryné Vándorszíntársulat pedig vasárnap tizenegy órától a stúdióteremben lép fel a Jancsi és Juliskával. Szombat délelőtt fél tizenegytől népihangszer-bemutató és táncház várja a gyermekeket, vasárnap reggel kilenc órától pedig a boszorkányjátszó. A stúdióban szombat délután fél kettőtől a Felém szalad Somogy filmbemutatója kezdődik, míg a százéves Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság irodalmi délutánját aznap négy órától rendezik meg.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.