Készül a huszonegyedik James Bond

Cinematrix
2004.03.10. 10:31
Már két hete már dolgozik a Wade-Purvis forgatókönyvírópáros az új Bond-sztorin. A 007-es ismét Pierce Brosnan lesz, de Halle Berryre nincs pénz.

A brit Empire Online a huszonegyedik Bond-film forgatókönyvíróival beszélgetett. "Már az összes klisé a helyén van" - mondta A világ nem elég és a Halj meg máskor! forgatókönyvét is jegyző Robert Wade - Nale Purvis páros az Empire-nek. Bondot ismét Pierce Brosnan játssza, aki nemegyszer megizzasztotta már Purviséket, mivel szívesen íratja bele a sztoriba a saját ötleteit is.

James Bond-történetet írni Wade szerint egyébként sem könnyű feladat: "Minden volt már. A huszadik filmmel jobban megszenvedtünk, mint a tizenkilencedikkel. Iszonyú nehéz kitalálni, milyen új módon robbanhatnának még fel a dolgok, a legtöbb fejfájást azonban a jellemábrázolás okozza, az, hogy hogyan mondhatunk még újat Bondról."

A Halle Berry főszereplésével készülő Jinx-mozi nem biztos, hogy elkészül. "Két hónapot dolgoztunk Stephen Frearsszel a projekten, de minden a stúdión múlik -mondta Purvis. - Halle Berrynek nagy kedve volt a filmhez, Stephennek, a producereknek és nekünk szintén, de a stúdió nem akart belekezdeni. Az egész 80-90 millió dollárba került volna, és mivel a Charlie angyalai - Teljes gázzal, illetve a Lara Croft: Tomb Raider - Az élet bölcsője nem teljesített túl jól, nem merték vállalni a kockázatot.

Cinematrix