Kirúgták A kör 2. rendezőjét

Cinematrix
2004.03.10. 13:23
Noam Murro reklámfilmrendezőtől a filmet gyártó DreamWorks elbúcsúzott. A stúdió még a héten új rendezőt nevez ki a Kör 2. forgatásához.

"Kölcsönös megegyezéssel, alkotói nézeteltérések miatt válunk el egymástól. Noam Murro rendkívül tehetséges rendező, és semmi akadálya annak, hogy a jövőben ismét megpróbáljunk dolgozni vele" - írja közleményében a DreamWorks.

A stúdió a rendezőcsere ellenére továbbra is november 10-én tervezi bemutatni A kör második részét, amelyben visszatér a főhősnőt, Rachel Kellert alakító Naomi Watts és a főhősnő fiát, Aidant játszó David Dorfman. A sztoriról nem tudni semmit: Ehren Kruger forgatókönyvét csak rejtjelezett formában kapják meg a projekt résztvevői.

Mint beszámoltunk róla, az izreali születésű és eredetileg építész végzettségű Murróra, aki Gore Verbinskit helyére lépett volna, a DreamWorks egy tejreklám kapcsán figyelt fel: a Got Milk? című szpot, amelynek főhőse egy a jövőbeni szerencsétlenségeket megjósolni képes fiú, már-már olyan, mintha A kör egy részlete volna. Murro a Nike és a Volkswagen számára is rendezett reklámokat, és a 2003-as cannes-i nemzetközi reklámfesztiválon három Aranyoroszlánt is nyert a munkáiért.

Cinematrix