Ágnes
-11 °C
-4 °C

Áll az alku - új tévés vetélkedő a hétvégétől

MTI
2004.03.30. 18:42
Áll az alku címmel új, hetente jelentkező, egyórás vetélkedőt indít a TV2; a műsor első alkalommal e hét vasárnapján, a későbbiekben pedig péntek esténként kerül adásba.

A vetélkedő elején a kétszáz néző - két csapatban - verseng egymással az általános műveltséghez tartozó kérdések megválaszolásában, majd a győztes csoport tagjai küzdenek tovább, eldöntendő, ki a húsz legjobb.

Melléjük a második fordulóban még egy játékost sorsolnak, majd a vele kiegészült csoport tagjai közül az a két játékos kerülhet a döntőbe, aki a legtöbb helyest választ adja a további kérdésekre. A döntőben már csak egy kérdést kapnak: aki gyorsabban mondja a helyes választ - vagy akinek az ellenefele hibázik - az szállhat versenybe a 21, pénznyereménnyel teli koffer egyikének tartalmáért.

Az egyetlen talpon maradó a játék e szakaszában több ponton is "alkudhat", azaz felajánlott összegért kiszállhat, vagy dönthet úgy, hogy továbbmegy az egy és ötvenmillió forint közötti nyereményért.

Kereszty Gábor, a TV2 vezérigazgatója elmondta, az Áll az alku külföldi mintára készült, az a holland Endemol cég a jogainak tulajdonosa, amely a Big Brother-t is kifejlesztette.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.