Barbara, Borbála
-5 °C
3 °C

Magyar játékfilmek Indiától Latin-Amerikáig

Index
2004.03.31. 19:54
India és Latin-Amerika mellett az Egyesült Államokban is látható magyar film április elején - tájékoztatta az Indexet a Magyar Filmunió.

A Cinemateca Uruguaya szervezéséban megrendezett 22. Uruguay-i Nemzetközi Filmfesztivál keretei között Montevideoban és Punta del Este-ben is találkozhat a közönség Fliegauf Benedek Rengeteg című első játékfilmjével, mely a tavalyi évben számos nemzetközi elismerést nyert el, és az egyik legtöbb külföldi meghívással rendelkezett.

A napokban Tóth Tamás Rinaldo című játékfilmjével együtt mutatják be a Finále-n, a cseh nemzeti filmfesztivál külföldi szekciójában Plzen-ben.

Az india Delhi-ben április 2-án kezdődő EU-filmfesztivál programjába Kardos Sándor és Szabó László Telitalálat című filmjét mutatják be. A filmet tavaly a Festroia különdíjjal tüntette ki.

India és Latin-Amerika mellett az Egyesült Államokban is látható magyar film április elején. A 22. Minneapolis-i St. Paul Nemzetközi Filmfesztiválon Pacskovszky József A boldogság színe című filmje kapott meghívást. Az április 2 - 17 között megrendezett fesztiválon 50 országból érkező közel 120 filmalkotást mutatnak be.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.