Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Pellington nem rendezi Fordot

MTI
2004.08.24. 11:46
Mark Pellington kiszállt a The Wrong Element című thriller rendezői székéből és nem dirigálja Harrison Fordot. Ám ezúttal nem holmi csetepaté ad erre okot sztárszínész és direktor között, hanem sokkal szomorúbb tény áll a történtek hátterében: a múlt héten életét vesztette Pellington felesége, ezért hagyja magára a produkciót.

Ilyen tragikus személyes oknál nem lehet apelláta, érthető, hogy a Megszólít az éjszaka rendezője távozik, az viszont biztos, hogy Warner Brothers így kénytelen gyorsan és hatékonyan cselekedni az utód meglelését illetően, ha tartani szeretnék a forgatási munkálatok koraőszre tervezett megkezdését. Ha ez esetleg nem sikerülne, akkor könnyen lehet, hogy annak beláthatatlan következményei lennének, hiszen e munka befejezte után Harrison Fordot már várja egy másik produkció, a James Cameron által jegyzett Godspeed.

A Joe Forte által papírra vetett, Paul Bettany (Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán) közreműködésével is erősített The Wrong Element - mit ahogy már korábban hírt adtunk róla - egyébként története szerint egy biztonsági szakértőt (Harrison Ford) kísér figyelemmel abban a kritikus helyzetben, amikor feleségét és gyermekét elrabolják, hogy így kényszerítsék őt egy kiadós bankrablásra, ráadásul saját munkahelyén. A férfi belemegy az alkuba, ám nem titkolhatja örökké, hogy mire készül, úgyhogy elkezdődik a gyilkos vesszőfutás az idővel

Visszatérés a paradicsomba

Egy újabb kaland előszobájába léptünk, mikor kis kocsink megindult Christchurch felé.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.