Pellington nem rendezi Fordot

MTI
2004.08.24. 11:46
Mark Pellington kiszállt a The Wrong Element című thriller rendezői székéből és nem dirigálja Harrison Fordot. Ám ezúttal nem holmi csetepaté ad erre okot sztárszínész és direktor között, hanem sokkal szomorúbb tény áll a történtek hátterében: a múlt héten életét vesztette Pellington felesége, ezért hagyja magára a produkciót.

Ilyen tragikus személyes oknál nem lehet apelláta, érthető, hogy a Megszólít az éjszaka rendezője távozik, az viszont biztos, hogy Warner Brothers így kénytelen gyorsan és hatékonyan cselekedni az utód meglelését illetően, ha tartani szeretnék a forgatási munkálatok koraőszre tervezett megkezdését. Ha ez esetleg nem sikerülne, akkor könnyen lehet, hogy annak beláthatatlan következményei lennének, hiszen e munka befejezte után Harrison Fordot már várja egy másik produkció, a James Cameron által jegyzett Godspeed.

A Joe Forte által papírra vetett, Paul Bettany (Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán) közreműködésével is erősített The Wrong Element - mit ahogy már korábban hírt adtunk róla - egyébként története szerint egy biztonsági szakértőt (Harrison Ford) kísér figyelemmel abban a kritikus helyzetben, amikor feleségét és gyermekét elrabolják, hogy így kényszerítsék őt egy kiadós bankrablásra, ráadásul saját munkahelyén. A férfi belemegy az alkuba, ám nem titkolhatja örökké, hogy mire készül, úgyhogy elkezdődik a gyilkos vesszőfutás az idővel