Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Óriásplakáton keres munkát Happy Endre

Kreatív
2004.10.04. 11:33
Happy Endre, a Rádió1 volt műsorvezetője óriásplakátokon tudatja, hogy munkát keres. A Népszabadság arról ír, hogy a műsorvezető reggeli show-ja augusztus elején megszűnt a Rádió1 adásán, a rádiós pedig szokatlan módon, óriásplakáton tudatja, hogy éppen szabad, sőt az újpesti Árpád kórházzal szemben található plakát alatt fogadóórát is tart a munkaadóknak, akiknek életrajzot osztogat.

Október 4-től a Rádió Deejay-től távozó Harsányi Levente vezeti a Rádió1 reggeli produkcióját. Bertók László, a Rádió1 programigazgatója a váltást azzal indokolta, hogy a Rádió1-nek igazi egyéniségre van szüksége. Mint elmondta: a Rádió1 hallgatottsága napközben kimagasló, de Happy Endre reggeli produkciója nem tudta felvenni a versenyt a Sláger és a Danubius reggeli műsoraival. A programigazgató azt reméli, hogy Harsányi Levente csatlakozásával ebben a műsorsávban is erősíteni tudnak.

A Kreatív Online-nak a Rádió Deejay programigazgatója, Jegyes László elmondta: a csatorna október közepén új reggeli műsorral jelentkezik, amely műsorvezetőjének kiválasztása jelenleg folyamatban van.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!