Marilyn Manson Budapesten

MTI
2005.03.10. 10:01
Avril Lavigne, a Duran Duran együttes, a Velvet Revolver, Marylin Manson és Phil Collins budapesti koncertjét jelentette be szerdán Hegedűs László, a Multimédia Concerts ügyvezető igazgatója. A sajtóértekezleten az újságírók a helyszínen kapcsolatba léphettek Brian Mayjel, a Queen gitárosával és Wendy Laisterrel, a Duran Duran menedzserével.

A sorozat április 17-én kezdődik Seal koncertjével. Őt a Queen és Paul Rodgers követi április 23-án, majd Alanis Morissette következik május 2-án. Az ismert programokon kívül június 5-én Avril Lavigne kanadai pop-rock énekesnő, 8-án a 18 év után újra összeállt Duran Duran együttes a Budapest Sportarénában ad koncertet, június 22-én a három Guns'n'Roses tagot öröklő Velvet Revolver a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán koncertezik.

A nyár szenzációja az alternatív és metalzene egyik sztárjának, Marylin Mansonnak augusztus 23-i fellépése, október 26-án pedig Phil Collins, a Genesis egykori frontembere, az önmagában is óriási brit sztár jelenti a szenzációt.