Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

MTV: újabb rendkívüli kuratóriumi ülés november 3-án

MTI
2005.10.21. 13:07
A Magyar Televízió Közalapítvány elnökének távollétében helyettese hívta össze november 3-ra a kuratórium tagjainak többsége által kezdeményezett rendkívüli ülést - közölte Kozma Hubától pénteken az MTI-vel.

"Döntenem kellett két rossz megoldás között" - mondta az elnökhelyettes arra utalva, hogy vagy törvényt sért, ha nem teszi meg ezt a lépést, vagy olyan kérdésben hív össze ülést, "ami nem egy élő dolog".

Szavai szerint a közéleti csatorna indításánál fontosabb ügyekkel is foglalkozhatna a testület, például az MTV anyagi helyzetével.

A civil delegáltak a múlt szerdán a minimálisan szükséges tizenöt aláírással nyújtották be a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumának újabb rendkívüli ülését kezdeményező indítványukat, miután két héttel korábban a testület vezetője a döntéshozatal előtt rekesztette be az előző rendkívüli tanácskozást.

Az MTV Közalapítvány kuratóriumának szeptember 30-i, rendkívüli ülését azelőtt zárta be a testület elnöke, hogy a grémium dönthetett volna arról az indítványról: további tájékoztatást kér a tervezett közéleti csatorna indításáról, és annak startját saját engedélyéhez köti.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!