Zalán
6 °C
19 °C

Dömdödöm ás Mikkamakka franciául

2005.11.30. 11:01
Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő című könyvének francia kiadását mutatják be a Párizsi Magyar Intézetben november 30-án Francine Bouchet, a kiadó vezetője és a fordító, Joëlle Dufeuilly jelenlétében. A kötet a svájci La Joie de Lire ('Az olvasás öröme') kiadó gondozásában látott napvilágot 2005-ben.

A svájci La joie de lire (azaz 'Az olvasás öröme') Kiadó 2005 augusztusában megjelentette Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő című kötetének francia változatát Dom do dom címmel, Joëlle Dufeuilly fordításában. Korábban 2001-ben, a MagyART franciaországi magyar kulturális évad alatt jelentek meg Lázár Ervin írásai a L'Harmattan Kiadónál Le mulot menteur címmel, ugyancsak Joëlle Dufeuilly fordításában.

November 30-án a Párizsi Magyar Intézetben kerül sor a kötet bemutatójára. Ebből az alkalomból a PMI vendége lesz Francine Bouchet, a svájci kiadó igazgatója, illetve Joëlle Dufeuilly fordító, a programot Máté Györgyi, a párizsi INALCO egyetem tanára vezeti. A kiadó tervezi a magyar író összes művének kiadását.

Tervezi már nyaralását?

Segítünk! Válasszon célpontot nyárra útjaink közül! Tengerparti apartmanok előfoglalási kedvezménnyel!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.