Domino Dancing szombaton a Trafóban

Index
2006.01.06. 12:52
A Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.) a 2006 első szombatján elindítja egy londoni székhelyű sikeres független lemezcég, a Domino Records hazai klubestjét, a Domino Dancinget. A klubest januártól kezdve minden hónap első szombatján kerül megrendezésre, a vagány dj Clare McKinney felügyeletével.

A Domino Dancing-esteket élő koncert teszi teljessé, a tervek szerint a magyar együttesek mellett időről-időre a Domino kiadó itthon kevéssé ismert, feltörekvő zenekarai is bemutatkoznak a hazai közönségnek. A Domino Dancing nyitóbuliján, január 7-én Miss McKinney vendége a magát csak őrült energiabombaként jellemző Jonny Bradshaw lesz, aki különleges szettjében a hatvanas évektől az acid house-ig és vissza ívelő zenei hullámvasutazásra viszi a közönséget. A hazai színeket a Subbacultcha DJ-Kommandójából Popbitch képviseli.

Az első Domino Dancingen lesz egy új magyar zenekar első nyilvános koncertje. A tavaly tavasszal feloszlott annabarbi és az Amber Smith tagjaiból alakult RaiNa posztrockos, pszichedelikus-atmoszférikus instrumentális zenét játszik. A műsor este 10-től hajnal 5-ig tart, a belépő ezer forint lesz.