Zuco 103 és Anselmo Crew az A38-on

Index
2006.01.27. 11:43
Andalító smooth jazz és táncra perdítő funky, puttyogó elektronika és klasszikus Hammond-hangzás - sokféle zenét kínál az A38 Hajó Szívhang sorozatának új évada.

Február 3-án pénteken 21 órától a Zuco 103 brazil-német-holland trió lép fel, ami a tempós, táncos groove-ok, sodró szambák és andalító bossa novák, a brazil dallam- és ritmusvilág, a nu jazz és az angolszász tánczene remek fúziója. A trió idén májusban jelentette meg legújabb, Whaaa! című lemezét, amit Most az A38-on mutat be, úgyhogy a 2004-es Sziget-fellépéshez képest jócskán átalakított programra, de változtalan lendületre és vad szambázásra lehet számítani.

Előzenekaruk az Anselmo Crew lesz. Magyarország egyik legjobb bulizenekera izomlázító módon ötvözi a latin muzsikákat a funkkal, a hiphopot a balkáni népzenével, a salsát a ragamuffinnal. Ebből az őrült világzenei katyvaszból egyetlen dolog a biztos: a páratlan vidámság és a nagy tánc. Manu Chao és Sergant Garcia. legjobb hazai követői garantáltan felforrósítják a hangulatot a Zuco 103 előtt. A belépő elővételben: 2700, a koncert napján: 3200 Ft.