Csányi Sándor nyerte a Súgó Csiga fődíját

MTI
2006.03.28. 23:54
A hagyományokhoz híven, a Súgó Csiga díjakat idén is a Színházi Világnaphoz kapcsolódóan, március végén osztották ki. A Művészetek Palotájában a győztes kedden este Alföldi Róberttől, a Súgó Csiga Páholy örökös tagjától vehette át a Pesti Est Súgó internetes szavazásán alapuló közönségdíjat.

Az idei Súgó Csiga fődíját Csányi Sándor nyerte.

A Művészetek Palotájában a közönség először Alexander Gelman színművét, a Padot láthatta, Dér Denisa és Őze Áron főszereplésével. A jó hangulatról Hajós András és Hegyi György, az Emil.Rulez! együttes tagjai, a kedd esti gála műsorvezetői gondoskodtak.

A Súgó Csiga idei győztese egy évig lehet boldog tulajdonosa a legnépszerűbb színész és színésznő díjának. 2007-ben a Csiga ismét tovább vándorol.

A Pesti Est ingyenes programmagazin 2001-ben indította el internetes szavazását, hogy a közönség voksai alapján kiderüljön, kik állnak a publikum szívéhez a legközelebb.

A színészek listáján "nagy öregek", viszonylag ismeretlen fiatal színészek és színésznők, valamint a fiatal lányok által körülrajongott ifjú titánok az idén is körülbelül egyforma arányban szerepeltek.