Árpád
-1 °C
9 °C

Csányi Sándor nyerte a Súgó Csiga fődíját

MTI
2006.03.28. 23:54
A hagyományokhoz híven, a Súgó Csiga díjakat idén is a Színházi Világnaphoz kapcsolódóan, március végén osztották ki. A Művészetek Palotájában a győztes kedden este Alföldi Róberttől, a Súgó Csiga Páholy örökös tagjától vehette át a Pesti Est Súgó internetes szavazásán alapuló közönségdíjat.

Az idei Súgó Csiga fődíját Csányi Sándor nyerte.

A Művészetek Palotájában a közönség először Alexander Gelman színművét, a Padot láthatta, Dér Denisa és Őze Áron főszereplésével. A jó hangulatról Hajós András és Hegyi György, az Emil.Rulez! együttes tagjai, a kedd esti gála műsorvezetői gondoskodtak.

A Súgó Csiga idei győztese egy évig lehet boldog tulajdonosa a legnépszerűbb színész és színésznő díjának. 2007-ben a Csiga ismét tovább vándorol.

A Pesti Est ingyenes programmagazin 2001-ben indította el internetes szavazását, hogy a közönség voksai alapján kiderüljön, kik állnak a publikum szívéhez a legközelebb.

A színészek listáján "nagy öregek", viszonylag ismeretlen fiatal színészek és színésznők, valamint a fiatal lányok által körülrajongott ifjú titánok az idén is körülbelül egyforma arányban szerepeltek.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.