Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Tűzraktér néven nyitott meg újra a Tűzraktár

MTI
2006.04.08. 08:32
Újra működik péntek óta a Tűzraktár nevű független kulturális központ, és mostantól Tűzraktér néven folytatja tevékenységét. A helyszín nem változott (IX. kerület, Tűzoltó utca 54-56.), továbbra is a régi orvosi műszergyár épülete ad otthont a kulturális programoknak.

"A Tűzraktér elnevezés azt hivatott kifejezni, hogy a tavaly októberig szerzett tapasztalatokkal, most valami sokkal színvonalasabb, még több programot és lehetőséget nyújtó közösségi teret szeretnénk működtetni, és továbbra is a művészet és a közösségépítés számunkra a legfontosabb" - árulta el az MTI-nek a Tűzraktér Csoport sajtófelelőse.

A Tűzraktér művészeti ágát táncművészek, színházi csoportok, zenészek, képzőművészek, építészek, arculattervezők, filmesek alkotják. Az alkotók idén is állandó zenei, színházi programokkal, kiállításokkal, divatbemutatókkal, filmklubbal várnak mindenkit.

A nyitóhét programjai ingyenesek, de utána sem kérnek 200-300 forintnál többet a belépőkért, mert a cél az, hogy minél több ember találkozzon, beszélgessen és érezze jól magát.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.