A társadalmi felelősség a témája a 7. ARC pályázatnak

Index
2006.05.19. 12:28
A személyes és globális felelősség kérdéseire, a multikulturális világ megteremtésének lehetőségeire keres választ az idén hetedik alkalommal meghirdetett ARC óriásplakát-, citylightplakát-, és - első alkalommal - mondatpályázat, illetve a külön meghirdetett videopályázat.

A "Nincs hozzá közöm! Neked?" szlogenhez kapcsolódó pályaművektől továbbra is némi vitriolt várnak a kiírók, ám ezúttal egyben a problémák mélyebb összefüggéseinek vizsgálatát is. A hét témakörön belül - a környezetvédelemtől és környezettudatosságon át a hátrányos helyzetű gyermekek segítéséig - idén kiemelt jelentőségű az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium kiírása, amely "Szimbiózis" címen a Roma Integráció Évtizede programhoz kapcsolódva a globalizáció, a nemzetek és etnikumok fogalmairól való elgondolkodásra buzdít.

A plakát- és mondatterveket elektronikus úton június 16-ig várják az ARC szervezői a palyazz@arc.axelero.net e-mail címen, illetve a videopályázatok esetében DVD-n június 23-ig.