Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Elhalasztotta turnéját a Rolling Stones

MTI
2006.05.24. 13:51
A Rolling Stones tervezett európai turnéjának első tizenöt programját elhalasztotta Keith Richards fejsérülése miatt - közölte a társaság szóvivője, azzal, hogy Richards még lábadozik, ezért a körút majd valamikor júliusban kezdődik.

Az első állomás az eredetei tervek szerint most pénteken Barcelona lett volna. A halasztás a katalán városon kívül a következő helyszíneket érinti: Madrid, Brüsszel, Párizs (két koncert), Bergen (Norvégia), Horsens (Dánia), Göteborg, Szentpétervár, Brno, Varsó, Bécs, Milánó, Athén és Zágráb.

A 62 éves Richards április 27-én sérült meg nyaralás közben a Fidzsi-szigeteken, egyes hírek szerint úgy, hogy leesett egy pálmafáról, mások szerint jet ski-balesetben. Nem szűnő erős fejfájása miatt néhány nappal később az új-zélandi Aucklandba vitték, és ott megműtötték.

Az együttes hivatalos honlapján a hét elején azt közölte, hogy Richards visszatért az Egyesült Államokba, "nagyon jól érzi magát, örül, hogy otthon lehet, és várja, hogy jövő hónapban visszatérjen zenésztársai körébe".

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!