Elhalasztotta turnéját a Rolling Stones

MTI
2006.05.24. 13:51
A Rolling Stones tervezett európai turnéjának első tizenöt programját elhalasztotta Keith Richards fejsérülése miatt - közölte a társaság szóvivője, azzal, hogy Richards még lábadozik, ezért a körút majd valamikor júliusban kezdődik.

Az első állomás az eredetei tervek szerint most pénteken Barcelona lett volna. A halasztás a katalán városon kívül a következő helyszíneket érinti: Madrid, Brüsszel, Párizs (két koncert), Bergen (Norvégia), Horsens (Dánia), Göteborg, Szentpétervár, Brno, Varsó, Bécs, Milánó, Athén és Zágráb.

A 62 éves Richards április 27-én sérült meg nyaralás közben a Fidzsi-szigeteken, egyes hírek szerint úgy, hogy leesett egy pálmafáról, mások szerint jet ski-balesetben. Nem szűnő erős fejfájása miatt néhány nappal később az új-zélandi Aucklandba vitték, és ott megműtötték.

Az együttes hivatalos honlapján a hét elején azt közölte, hogy Richards visszatért az Egyesült Államokba, "nagyon jól érzi magát, örül, hogy otthon lehet, és várja, hogy jövő hónapban visszatérjen zenésztársai körébe".