Boy George a Palace diszkóban lép fel

MTI
2006.07.05. 10:45
Boy George, a Culture Club egykori frontembere áll a siófoki Palace Dance Club lemezjátszói mögé július 15-én szombaton - adta hírül a CLS Records lemezkiadó.

Az extravagáns, exhibicionista sztár a Culture Clubban kezdett zenélni, Londonban először mégis divatikonként vált ismertté. A legendás együttessel készített lemezei 33 millió példányban fogytak világszerte. Miután 1986-ban kivált a bandából, szólókarrierbe kezdett, debütáló albumáról az "Everything I Own" rögtön a slágerlisták élére került.

Az 1961-es születésű George Alan O'Dowd, ismertebb nevén Boy George egyike a világ legkeresettebb lemezlovasainak, 1989 óta pörgeti a fekete korongokat. A popsztár Jeremy Healy-vel kezdett zenélni barátjuk klubjában, később Ibizára ment, ahol elektronikus tánczenét, ezen belül acid house-t kezdett játszani. Bár lemezlovas karriert sosem tervezett, egyre több fellépéssel büszkélkedhetett egyre nívósabb angliai helyszíneken. A lemezlovas Boy George-nak kezdetben nem volt könnyű dolga. "Rengeteg negatív megjegyzést kaptam a kollégáimtól, akik azt hitték, hogy a nyolcvanas években elért sikereim hátán akarok felmászni a pultba." Ezután minden erejét arra fordította, hogy egyedi stílusával lemezlovasként is megérdemelt hírnevet szerezzen.

Boy George szereti a változatosságot, ezért aki ezen az estén ellátogat a siófoki szórakozóhelyre, biztosan meglepetésre számíthat. A lemezlovas nem engedi, hogy behatárolják stílusát, számára csak jó és rossz zene létezik.

A szombati estén a két szombati Palace rezidens, Karányi és Hamvai P.G. is játszik a klubban. A kerhelyiségben pedig funky és r,n,b partin Toto Jr. és Lukácsy szórakoztatja a közönséget.

A jegyeket elővételében 3300 forintért lehet megvásárolni a megszokott elővételi helyszíneken. Az esemény napján a belépők 3900 forintért kaphatóak.