Mária
-7 °C
3 °C

Háromszáz millió forintos nyereség a Duna TV-nél

MTI
2006.08.11. 13:59
Mintegy 300 milliós többlettel zárta az idei esztendő első hat hónapját a Duna Televízió - közölte Szekeres László gazdasági alelnök, megjegyezve, az év végére a tavalyi évhez hasonlóan egyensúlyi állapotra számítanak.

Ebben az évben az áremelkedések, a forint árfolyamának romlása, valamint a bújtatott szerződések átalakítása 150 milliós pluszkiadást jelent, "a várt támogatások egy részének kiesésével együtt pedig mintegy félmilliárdos nem várt terhünk van a második félévre" - mondta.

"A menedzsment egységes abban, hogy mindenáron meg kívánja őrizni a gazdálkodás egyensúlyát" - nyilatkozta az idén kilencmilliárd forintból gazdálkodó közszolgálati médium alelnöke, megjegyezve, azzal számolnak, hogy pályázatokból és támogatásokból a következő időszakban kevesebb forrásra tudnak szert tenni, mint eddig.

A Duna Televízió belsőseinek száma a bújtatott szerződésekre vonatkozó új minősítési rend következtében 170 fővel nőtt, és elérte az 570-et. Ezután "felmerül a kérdés: ellátható-e folyamatos munkával" ennyi ember.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.