Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Hamis belépőjegyek Madonna prágai koncertjére

MTI
2006.09.01. 12:40
Madonna prágai fellépéseire szóló több száz hamis belépőt foglalt le a cseh rendőrség. Négy személyt, akik a belépőjegyeket hamisították, a hatóságok őrizetbe vettek.

Valószínű, hogy a csalók már legalább 300 darab belépőt értékesítettek, és ezzel mintegy félmillió koronát tettek zsebre. Nem zárható ki, hogy az eladott hamis jegyek száma jóval magasabb. A belépőjegyek hamisítói a legnevesebb cseh futballcsapat, a Sparta Praha szurkolóinak hírhedt kemény magjához tartoznak. A házkutatásokkor a rendőrök a hamisított belépőjegyek mellett az azok előállítására szolgáló műszaki eszközöket is megtalálták és lefoglalták.

A hamisított belépők nagyon jó minőségűek, és szabad szemmel nem lehet megkülönböztetni őket a valódiaktól. Csakhogy a valódiak vonalkódosak, így a hamis jegyek tulajdonosai semmiképpen sem tudnak majd bejutni a koncertre, hiszen a belépőket ellenőrző gépek rájönnek a turpisságra, s nem fogadják el a másolatokat.

Az amerikai popdíva szeptember 6-ai és 7-ei koncertjére szóló utolsó 2000 belépőt pénteken éjjel negyed kettőkor kezdik el árulni néhány kiválasztott csehországi benzinkútnál.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.