Bólogatós hip hop a Quantictól a Merlinben

Index
2006.10.27. 20:03

Keyser és Shuriken évek óta futó bulisorozatának pénteki estjén a Quantic néven dolgozó Will Holland pakolja majd a lemezeket. A bólogatásra ingerlő hip hop ritmusok, az afro-latin lüktetés, és funk basszusmenetek dj-je este tíztől játszik a Merlin színházban nyílt, új szórakozóhelyen.

A huszonéves brightoni dj az utóbbi években többször járt Magyarországon, de fellépései mellett aktív a stúdióban is. 2002 óta nyolc saját albumot és több, mint harminc remixet készített. Csak az idén három nagylemeznyi saját anyaga jelent meg eddig: a nehezen beszerezhető felvételeit és remixeit egy korongra gyűjtő "One Offs, Remixes, and B Sides", az "An Announcement To Answer" című szólóalbum, és most szeptemberben a Quantic Soul Orchestra nevű élő együttese közös lemeze Spanky Wilsonnal, az élő amerikai soul legendával.

Amikor nem a stúdióban dolgozik, együttesével koncertezik vagy DJ-zik, akkor elfeledett lemezek után kutat világszerte. Mióta legutoljára nálunk járt, kifosztotta az etiópiai és Puerto Rico-i lemezboltokat, raktárakat és gyűjtőket, úgyhogy valószínűleg olyan ritka felvételekkel spékeli meg Budapesti műsorát. A Quanticot követően Monk-One, a New York-i hip hop- dj lép fel, aki egyébkén nem csak mixjeiről ismert, hanem szakújságírói munkájáról is. Monk az egyik legrégebb óta futó New York-i hip hop rádióműsor vezetője, a Scratch magazin egykori főszerkesztője és a Wax Poetics magazin alapítója és szerkesztője.

Crate Soul Pressure

2006. október 27., péntek

Helyszín: Merlin (Budapest, V. ker., Gerlóczy u. 4.)

Kezdés 22 órakor / from 22h Belépő: 1500 HUF