Szvingre hív az elektromos nomád

2008.05.09. 13:44

A hatalmas bulivá kerekedett második So HOT Right Now party után itt a következő, újra a Corvintető vörös termében. Június 10-én, szombaton Guillaume & the Coutu Dumonts lesz a vendégük, aki bár még kevésbé ismert itthon, a zenekedvelő világban annál inkább.

Guillaume a montreali techno legendás alakja, aki rövid szenegáli nomádkodás után épp Berlinben praktizál. Zenéjében különlegesen keverednek a minimal techno house és a jazzes, szvinges dallamok, mindebbe pedig organikusan kapcsolódnak a világjárás közben felszedett zenei hatások. Guillaume mindenhol felhívja rá a figyelmet, hogy nem dj, az előadás teljesen élőben kotyvasztott elektromos borzongást ígér.

Remélhetőleg remekül passzol majd hozzá a Lick the Clickes Crimson kifinomult stílusa, aki a lemezlovasok Robert Smith-eként megkerülhetetlen tényezője a táncban érdekelt néptömegeknek. Mellette természetesen a rezidens, a szabad stílusgyakorlatok megyei bajnoka, Tom Select is játszik a Girls and Mathematicsból (aminek két másik, nem kevésbé tehetséges tagja pénteken itt zenél).