'Ősszel is nyílik még virág' - versíró pályázat nyugdíjasoknak és fogyatékosoknak

MTI
2002.07.25. 10:47
Nyugdíjasoknak, illetve fogyatékkal élő embereknek írt ki országos pályázati felhívást egy-egy tatabányai intézmény, illetve alapítvány. A komárom-esztergomi megyeszékhely kertvárosi városrészében lévő Bányász Művelődési Otthon tizedik alkalommal hirdette meg nyugdíjasoknak az 'Ősszel is nyílik még virág' elnevezésű novella- és versíró-pályázatát.

A jeligés pályázatokat augusztus 1-ig kell beküldeni az otthon címére - Hadsereg utca 98. A műveket szakmai zsűri értékeli, a díjkiosztással egybekötött gálaműsorra november 16-án kerül sor. A Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány hatodik alkalommal rendezi meg október 26-án a fogyatékkal élő emberek országos kulturális fesztiválját.

A találkozó célja változatlan: a színpadi, irodalmi bemutatkozás és szereplés biztosítása mellett a művészi, lelki és szellemi fejlődés segítése. Jelentkezni vers, próza, kisjelenet, ének és zene, egyéni és csoportos kategóriában, valamint eddig még meg nem jelent vers és novella pályaművekkel lehet a 2800 Tatabánya, 1429-es postafiók címen.