Sting hazai koncertjei elmaradtak, de Budapesten fellép

2004.05.12. 10:15
Sting Sacred Love című koncertkörútjának nyitó állomásai elmaradtak, de június 5-én a Felvonulási téren rendezett ingyenes fellépését megtartja.
Sting torokgyulladása miatt a Sacred Love turné angliai nyitókoncertjei - manchesteri, a Glasgow-i és a Newcastle-i - elmaradtak a hétvégén. A Newcastle-i különösen fájó az 52 éves énekesnek, hiszen nem ilyen meglepetést tartogatott az otthoni közönségének: "azt szerettem volna, ha büszkék lennének rám" - nyilatkozta az E-online-nak. Sting megígérte az angol rajongóknak, hogy utólag bepótolja a fellépéseket.

A zenész csapatával Antwerpenben, Stockholmban, Kopenhágában és Rotterdamban már fellép, majd Spanyolországból érkezik Magyarországra, ahol a turné egyetlen ingyenes koncertjét adja a Felvonulási téren.

A budapesti műsor felvezetéseként a Megasztár első két helyezettje: Tóth Veronika és Oláh Ibolya énekel. A rendezvény során kiemelt figyelmet fordítanak a mozgáskorlátozottakra, akiknek a szervezők közvetlenül a színpad előtti területen külön helyeket biztosítanak.