Kirúgták Gesztesi Károlyt a Madáchból

2009.09.08. 13:38 Módosítva: 2009.09.08. 13:41
A Jóban-rosszban szereplője nem vesz részt többet a Madách Színház próbáin, mert alig jelent meg, és hátráltatta a többi színészt. Gesztesi szerint nem rúgták ki, csak közös megegyezéssel távozott, mert nem volt elég ideje a Monty Python-musical próbáira.

Kirúgták a Madách Színházból Gesztesi Károlyt. A Blikk szerint azért bocsátották el a színészt, mert nem járt be a Spamalot című Monty Python-musical próbáira, sőt a darab sajtótájékoztatóján is csak késve jelent meg, majd pár perc ücsörgés után távozott.

A Bors szerint ha meg is jelent Gesztesi néhány próbán, akkor is csak hátráltatta a többieket, mert nem tudta a szerepét. A bulvárlap szerint Gesztesi felkészületlenségét már a nézők is észrevetették, amikor egy másik musicalben, a József és a színes, szélesvásznú álomkabátban a tenyerébe rejtett papírból olvasta fel az előadás alatt a fáraó szerepét.

16-jobanrosszban

A Borsnak Gesztesi tagadta, hogy kirúgták volna, szerinte közös megegyezéssel hagyta ott a Gyalog galopp musicalváltozatát, mert a Jóban-rosszban mellett már nem volt ideje a próbákra. Ezt megerősítette Szirtes Tamást, a Madách Színház ügyvezető igazgatója is, aki szerint a szerződésbontást előzetesen egyeztette Gesztesivel.

A darabban Arthur király szerepét Barát Attila veszi át Gesztesitől.

A bulvárlapok az utóbbi hónapokban sokat cikkeztek arról, hogy Gesztesi Károly minden munkát elvállal, több színházi premierre készült, forgat a Jóban-rosszban című szappanoperában, szinkronizál, emellett reklámfilmekben is szerepel, például a Bors hirdetéseiben is időről időre feltűnik.