Botrány a Guns N' Roses-koncerten

2006.05.31. 23:45
Szerdán este fél 12-kor még semmi hír nem volt arról, hogy megtartják-e a budapesti Guns N' Roses-koncertet. Az amerikai zenekar háromnegyed 12-ig váratta a közönséget.

A Guns N' Roses zenekarra majdnem teltház várt a Papp László Budapest Sportarénában. A koncert elvileg kilenckor kezdődött volna, de úgy tudjuk, hogy kilenc felé a zenészek még csak a repülőtérre érkeztek meg.

Tíz óra tájban egy technikus műszaki problémákra hivatkozva kis türelmet kért a közönségtől. A várakozó emberek azonban egyre türelmetlenebbek voltak, mivel másfél órával később se történt semmi.

Egyre többen indultak haza, sőt a pénztáraknál százak követelték vissza az átlagosan 10 ezer forintos jegyük árát. A szervezők visszafizették a pénzt.

Információink szerint Axl Rose nem vett vissza a sztárallűrjeiből, például azt kérte, hogy az őt szállító autótól az öltözőig vezető folyosón egyetlen emberrel se kelljen összefutnia.

Beépített embereinktől azt a hírt kaptuk negyed 12-kor, hogy Axl Rose bent fekszik, és masszírozzák a hátát. Eközben kint a büfések az utolsó söröshordókat verték már csapra.

A Guns N' Roses-koncert végül háromnegyed 12 után mégis elkezdődött.