Stohl András tartotta életben Kaszás Attilát

2007.03.21. 09:54
Kaszás Attilának szájon át adott mesterséges légzést színésztársa, amíg a mentők megérkeztek.

Tegnap megoperálták Kaszás Attilát, aki még mindig életveszélyes állapotban van, írta szerdai számában a Színes Bulvár Lap. A Blikk szerint mesterséges kómában tartják a színészt.

A Színes Bulvár Lap értesülései szerint még nem lehet biztosan tudni, hogy a 47 éves színésznél agyvérzést vagy hátsó fali infarktust diagnosztizáltak. A család kérésére ugyanis nem adnak információkat Kaszásról.

Mesterséges légzés, szívmasszázs


Kaszás Attila

A Blikk és a Színes Bulvár Lap szerint Stohl András nemcsak egyszerűen jelen volt, amikor Kaszás Attila összeesett a Nemzeti Színház edzőtermében, hanem ő volt, aki életben tartotta a mentők megérkezéséig. A váratlanul összeeső Kaszásnak mesterséges légzést és szívmasszázst adott.

A Színes Bulvár Lapnak nyilatkozó Jordán Tamás, a Nemzeti Színház igazgatója elmondta, hogy először csak egyszerű esetkocsi érkezett a színészhez, de látták, hogy ez nem elég, és ezért rohamkocsit hívtak. „Attila pulzusa csökkent, újra kellett éleszteni” – mondta a bulvárlapnak a színház igazgatója.

A Blikk úgy tudja, a Jászai Mari-díjas színészt a Szent István kórházból átszállították az Amerikai úti idegsebészetre.

A Blikk szerint Kaszás napokkal korábban nyakfájásról panaszkodott színésztársának, Trokán Péternek. Edzeni is azért ment le, hogy kimozgassa tagjaiból a fájdalmat. Kollégái értetlenül állnak az eset előtt, mert Kaszás Attila rendszeresen sportolt, és 7-8 éve felhagyott a dohányzással is.