Már új vetélkedőt forgat Vágó

2009.04.26. 00:13 Módosítva: 2009.04.27. 14:08
A Blikk információi szerint a Tv2 stúdióiban már zajlanak Vágó saját fejlesztésű vetélkedőjének próbafelvételei. A műsort Vágó a Legyen Ön is milliomos régi stábjával készíti, de a bulvárlap szerint a kvízshow kérdései túl nehezek, a szabályok meg zavarosak.

A Blikk információi szerint már szeptemberben új műsorral jelentkezik a Tv2-n Vágó István. Az Index úgy tudja, hogy már zajlanak az új vetélkedő próbafelvételei, a kvízshow szabályait maga Vágó István dolgozta ki.

A Blikk szerint Vágó István azzal a feltétellel szerződött a Tv2-höz, hogy ugyanazzal a stábbal dolgozhat, mint amelyikkel a Legyen Ön is milliomost készítették, így a Q-Arttal és Kerényi Péterrel dolgozik az új műsorral.

Vágó István tíz év után éppen azért távozott az RTL Klubtól, mert egyetlen saját műsorötletét sem fogadta el a csatorna. A Blikk szerint Vágó az utóbbi években öt különböző kvíz tervét nyújtotta be Vágó a csatorna vezetésének, de az RTL Klub egyikből sem akart műsort készíteni. A bulvárlap információi szerint a Tv2-nél most készülő műsorban is nagyon nehezek a műveltségi kérdések, és túl bonyolult a szabályrendszer.

Vágó István tervei szerint szeptembertől hétköznap esténként jelentkezne az új vetélkedővel a Tv2-n.