A UPC felveszi helyettünk a műsorokat

2009.11.04. 13:03
Bármikor visszanézhető tévés műsortárat indított a kábelszolgáltató. Egyelőre csak az RTL-t lehet nézni, de már tárgyalnak más csatornákkal is.

Ezentúl nemcsak filmeket, tévéműsorokat is meg lehet nézni a UPC szeptemberben indult videótárjában. A külföldön Catch Up Tv-nek nevezett szolgáltatásban egyelőre az RTL Klub legnépszerűbb saját gyártású műsorai nézhetőek meg.

Jelenleg a Barátok közt, a Fókusz, a Vacsoracsata, a Csillag születik, a Benkő feleséget keres, az Esti showder Fábry Sándorral, a Gálvölgyi show, és a Heti hetes érhető el a rendszerben. A tárolt tévéműsorok egy része ingyenes, például a Fókusz, a többiért körülbelül 200 forintot kell decembertől fizetni. Novemberben azonban még minden műsor ingyenes.

A tévétárból megrendelt műsorok egyszeri díj fejében 24 órán át érhetőek el, és ez idő alatt korlátlanul, bármennyiszer megtekinthetőek, illetve megállíthatóak és újraindíthatóak.

Az Index információi szerint a UPC már más csatornákkal is tárgyal, úgy tudjuk, az RTL Klub mellett hamarosan az AXN és a Tv2 kínálata is elérhető lesz a rendszerben. A videótár-szolgáltatás egyelőre csak Budapesten érhető el, de januártól országosan is az lesz.