Frei Tamás feladta a televíziózást

2009.11.04. 10:18
Frei Tamás szerződést bontott a Tv2-vel, állítólag kábeltévéjét is kiköttette, annyira elege van a tévéből. Azért a Sztárok a fejükre estek jogait állítólag több országba is eladta már.

Frei Tamás szerződést bontott a Tv2-vel, miután a Sztárok a fejükre estek bukása óta amúgy sem dolgozott a csatornának. A Borsnak már azt nyilatkozta, elsodródott a tévézéstől, a szerződés őt és a csatornát nem lelkesítette, ezért nem volt értelme folytatni. A műsorvezetőnek annyira elege van a tévézésből, hogy még a kábeltévét is kiköttette.

A Bors szerint Frei most politikai regényen dolgozik a kreatív kihívást keresve. Először a több szálon futó cselekményt állította össze, a regény megírását most kezdi.

„Ez teljesen más, mint amit eddig csináltam, noha az írás nem idegen. Minden műsorom forgatókönyvét én készítettem, ami általában 30-40 oldalas volt. Mivel havonta jelentkeztem új adásokkal, így ha összeadjuk az oldalak számát, akkor évente írtam egy könyvet” - nyilatkozta Frei a bulvárlapnak.

Frei saját bevallása szerint több országba is eladta a Sztárok a fejükre estek licencjogait. Állítólag nemsokára Norvégiába kell utaznia, hogy az ottani verzió előkészületeit felügyelje.