Megan Fox tehetségkutatóban zsűrizhet

2010.01.26. 08:18
A színésznő énekesi képességiről nincs információ, mégis az X-Factor egyik központi alakja lehet.

Az angol bulvárlapok azóta próbálják kisakkozni, hogy vajon kik lesznek a befutók Simon Cowell producer, tévés szakember legújabb tehetségkutatójában, hogy annak elkészítését bejelentették. Az X-Factor névre hallgató énekes műsor a Megasztárhoz hasonlóan keres felfedezetlen tehetségeket, de négy csoportban: fiatal fiúk, fiatal lányok, 25 év felettiek és duók küzdenek a zsűri és a közönség kegyeiért.

Az X-Factor brit kiadásának sikere után elkészül majd az amerikai verzió is, ebben lehet állítólag zsűritag Megan Fox, aki eddig inkább formás alakjáról és mozifilmjeiről volt ismert, nem pedig arról, hogy konyítana a zenéhez. Az X-Factorban viszont nagyon is fontos, hogy a zsűritagok értsenek a zenéhez, mert a négy vátesz egy-egy csoport mentoraként is funkcionál a műsorban, az ő dolguk felkészíteni és instruálni a versenyzőket, márpedig botfüllel ez nem nagyon megy.

Simon Cowell, a műsor készítője és egyben zsűrielnöke az amerikai televíziózás elmúlt nyolc évének legsikeresebb produkcióját, az American Idolt hagyta ott az X-Factor kedvéért, amitől még nagyobb sikert és bevételt vár, mint a korábbi műsortól, melyből az egyik zsűritagot, Paula Abdul énekesnőt állítólag már megnyerte az X-Factorban való részvételre.

Nálunk is látható lesz majd a produkció, a jogokat az RTL Klub vásárolta meg, és X-Faktor címmel ősszel mutatja majd be.