A Született feleségekből a hullaházba

2010.03.04. 08:49
Dana Delaney, a Született feleségek egyik szereplője új szerepajánlatot kapott az ABC-től. Kérdéses, hogy egyszerre mindkét sorozatra oda tud-e figyelni.
Dana Delaney
Dana Delaney

Delany a képzeletbeli Lila akác közben játszódó sorozat egyik olyan szereplőjét, Katherine-t alakítja, aki ugyan nem tartozik a főszereplő négyesbe, de nem egy epizódban sokkal nagyobb szerepe van, és többet látható a képernyőn, mint Eva Longoria Parker, Marcia Cross, Teri Hatcher vagy Felicity Huffman. Mivel tehetsége vitathatatlan, nem csoda, hogy a hetek óta zajló pilot-szereplőválogatásokon az ő neve is felmerült számos új szériánál.

A legesélyesebbnek a Body of Evidence című procedurális krimisorozat terve tűnik, amiben Delany egy igazságügyi orvosszakértőt alakítana, aki persze nyomoz is, mert egyébként az ötletből soha nem sorozat. A színésznőt nem más, mint Steve McPherson, az ABC elnöke kérte meg, hogy olvassa el a pilot forgatókönyvét, és állítólag arra is hajlandóságot mutat, hogy Delany a főszerep mellett a Született feleségekben is maradhasson, igaz kevesebb epizód erejéig, mint most.

A kétszeres Emmy-díjas színésznő (a China Beach című sorozatért kapta 1989-ben és 1992-ben) az idei lévadban is átrándul egy másik sorozatba: a nálunk is hamarosan látható Castle című vicces krimisorozatban kapott több epizódos mellékszerepet. Delany a Született feleségekben a negyedik évad óta szerepel, és eredetileg Bree szerepére jelentkezett.