Randishow-t indít az RTL Klub

2010.03.10. 18:11
A műsorban a kérdések és nem a külső számít, a show végén a játékosoknak el kell dönteniük, hogy akarnak-e valamit a másiktól. Már lehet jelentkezni.

Az RTL Klub randishow-val jelentkezik tavasszal, a műsorba pedig már lehet jelentkezhetnek a 20-45 éves facér, és párkapcsolatot kereső felnőttek.

„A showba csak olyanok jelentkezhetnek, akik valóban párt és szerelmet keresnek, kalandoroknak és könnyed flörtre vágyóknak ajánlatos messziről elkerülni a stúdiót. Aki viszont rájött arra, hogy a szerelem nem feltétlen az ajtón kopogtat, és talán nem is online érkezik, annak hajrá, tegyen érte, hátha egy ország előtt találja majd meg az Igazit” – írja az RTL Klub közleménye.

A műsor a valóságshow és a vetélkedő keveréke lesz, ahol adásonként öt (3+2) szingli játékos próbálja megtalálni az igazit. Eleinte egymást nem látják, csak hallják, ugyanis  a jelentkezők között egy fal lesz a stúdióban, azaz nem a külső dönt, sokkal inkább kérdésekre adot válaszok döntik majd el, hogy kinek mennyire szimpatikus a másik. 

A játékosok kérdéseket tehetnek fel egymásnak, hogy az ismerkedés könnyedén menjen. „Tabu nincs, ezért a legpikánsabb és legintimebb kérdésekre is válaszolni kell, ez már afféle előjáték”.

A három játékos végül szavaz a falon túli két játékos közül: ki legyen az, aki majd választhat közülük. A további ismerkedés után végül egy férfi és egy nő egy erre kialakított randi szobába megy, ahol egy órát beszélgethetnek, majd dönteniük kell, hogy együtt vagy külön távoznak a stúdióból.