Elhappolták a Média Hungary helyszínét

2010.05.13. 11:54 Módosítva: 2010.05.13. 12:09
A Juj.hu-t és a Mellesleget is üzemeltető Generál Média visszaadná a Média Hungarynak a Club Tihanyt, ha a konferencia bevételének egy százalékát jótékony célra ajánlanák fel. Ellenkező esetben akár saját médiatalálkozót is szerveznének a Média Hungary helyszínén

Sajtóközleményben jelentkezett a Juj.hu-t a Frewebet vagy éppen a MyVipet is tulajdonló Generál Média, hogy egyik cégcsoportjuk foglalta le a Média Hungary idejére a Club Tihanyt egy ingatlanszakmai rendezvényre. Azonban az Indexnek nyilatkozó ingatlanszakmában jártas szakértők egyike sem tudott ilyen jellegű rendezvényről.

Tegnap jelezte a Club Tihany, hogy a rendezvénynek 14 éve helyszínt adó hotelt már lefoglalták, ezért a legnagyobb magyar médiakonferenciának Balatonfüredre kellett költöznie.

A kiadó az MTI-hez eljuttatott közleményben felajánlja, hogy teljesen ingyen átengedik az általuk „efoglalt és leelőlegezett Club Tihanyt, és arra kérik Csermely Ákost, a Média Hungary főszervezőjét hogy fogadja el ajánlatukat, „mert a szakma képviselőinek csúcstalálkozójához hagyományosan hozzátartozott az egész napos és esti kötetlen, de közös kikapcsolódás, ami a módosított helyszínen kivitelezhetetlen.”

A Generál Média egyetlen feltétel szabott csak: hogy „a szervező Csermely Ákos úr a becsült közel 100 millió forintos nyereségének 1 százalékát ajánlja fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának.”

A levél szerint amennyiben a Média Hungary nem él a kiadó ajánlatával, a Generál Média „nagy szeretettel és tisztelettel, a szokott időben, helyen és módon várja a résztvevőket saját médiarendezvényén, mindezt ingyenesen”. Arra a közleményben nem térnek ki, hogy akkor mégis mi lesz majd a tervezett ingatlanszakmai rendezvénnyel.