MacLachlan megy a Született feleségekből

2010.05.20. 14:21
A Bree férjét alakító Kyle MacLachlan már tavaly is pedzegette, hogy ráunt a szerepre, de akkor még sikerült a sorozatban tartani. Idén már a második jelentősebb karakter száll ki a szappanoperából.
Vanessa Williams
Vanessa Williams

A sorozatot készítő Marc Cherry szerint 8-9 évad van a történetben (a hatodik évad most ért véget az USA-ban), de utána nem szívesen vinné tovább a kertvárosi feleségek történetét. A színészek közül a négy főszereplő (Teri Hatcher, Eva Longoria Parker, Marcia Cross és Felicity Huffman) a napokban írja alá új, hároméves szerződését, de a fontosabb mellékszereplők közül idén már a második jelentette be távozását.

Dana Delany az évad közben távozott, mert az ABC elnöke személyesen kérte fel egy új sorozat, a Body of Proof főszerepére. Delany azzal a feltétellel mondott igent, hogy amennyiben az új projectből nem lesz semmi, karakterét visszaírják a Született feleségekbe. Felesleges volt az aggodalma, a Body of Proof szeptembertől az ABC műsorrendjének egyik újonca lesz, így Delany nem tér vissza a Lila akác közbe.

Kyle MacLachlan
Kyle MacLachlan

A másik távozó most, az évad befejezése után kérte meg Marc Cherryt, hogy írja ki karakterét a sorozatból. Kyle MacLahlan, aki Bree van de Kamp férjét, Orsont alakítja a sorozatban, nem új szerepet kapott egy másik szériában, egyszerűen ráunt a karakterére (őszintén szólva nem is nagyon volt már fantázia benne). Mivel a szerződése még egy évadra a sorozat mellé kötelezné, Cherryn múlt, hogy elengedi-e, és ő belegyezett - azzal a feltétellel, hogy a színész a következő évad első két részére még visszatér, hogy a történetszálat megfelelően lezárhassák.

Egy érkezője is van a Lila akác köznek: állandó szereplő lesz a hetedik évadban Vanessa Williams, akit legutóbb az Ugly Betty című sorozatban láthattunk. Mivel az a széria idén véget ért, és a színésznő nem talált magának megfelelő forgatókönyvet, igent mondott Marc Cherry-nek, és jövőre ő lesz az, aki felforgatja a Lila akác köz lakóinak életét.