A Megasztár miatt takarékon a Tv2

2010.08.05. 12:40 Módosítva: 2010.08.05. 13:57
A Tv2 a Megasztár mellett egyelőre egyetlen új saját gyártású műsor indítását jelentette be. A Megasztár szombatonként jelentkezik majd, de még titok, mikor lesz a premier.

A hivatalos közlemény szerint a Megasztár 5 mellett nem nagyon tervezi a Tv2 új műsorok indítását. Az őszi műsorrendben a tehetségkutatón kívül hivatalosan egy új műsor indul, a nyár közepétől hétköznaponként jelentkező Édesnégyes, amelyben ismert emberek keresik a párjukat. A Hal a tortánt a Győzike show-val vegyítő műsorban négy napon át önként jelentkező nőkkel találkoznak a celebek, majd ötödik nap az egyik kiválasztott romantikus randevúra mehet a sztárral. A műsorban olyan nagy formátumú személyiségek tűnnek fel, mint Majka és Zana József, Kozsó vagy a Jóban-rosszban Szabó Zsófija.

A Jóban-rosszban viszonylag hamar, augusztus 16-án visszatér a képernyőre, és az ősz folyamán az NCIS, az NCIS Los Angeles, a Gyilkos számok, a Született feleségek és Doktor House is új részekkel jelentkezik.

Két új sorozatot is bejelentett a csatorna: hétköznap délutánonként visszatér a kereskedelmi adóra a véget nem érő szappanopera műfaja a Marina című mexikói sorozattal, szombatonként pedig a Royal Pains című amerikai vígjátéksorozatot tűzikk műsorra.

Ez utóbbi egy New York-i orvosról szól, akit kirúgnak a kórházból, mert a gazdag támogató helyett inkább egy szegény afroamerikai pácienssel foglalkozott. Barátnője elhagyja, ő pedig lúzer öccsével Los Angelesbe megy, ahol gazdagok kínos eseteit gyógyítja, felszerelés híján MacGyver-módszerekkel.

A Tv2 egyelőre nem jelentette be a Megasztár 5 premierjének dátumát, ami nem meglepő, hiszen fontos, hogy a konkurens X-Faktor készítői ne tudjanak jó előre felkészülni. Annyi biztos, a tehetségkutató szombat esténként lesz látható Till Attila és Liptai Claudia vezetésével.

A csatorna a most bejelentett műsorokon kívül további meglepetéseket ígér őszre, újabb sorozatok várhatóak, de ezek a hónapok azért a Megasztárról fognak szólni.