Megszűnt Winkler és Karotta rádióműsora

2010.10.02. 14:00

A pénteki adással megszűnt a Neo FM-en Winkler Róbert és Bazsó Gábor Ezeröcsi című délutáni talkshowja. Bazsó Gábor a Velvetnek azt mondta, hogy a döntést szerdán, a rádióval közösen hozták meg.

A műsor tizenegy hónapig ment délután 5-től 7-ig. Miután bebizonyosodott, hogy nem éri meg a délutáni műsorsávban hagyni, a rádió felajánlotta, hogy a műsor kerüljön át este nyolc órára, ezt azonban az újságírók életszervezési nehézségek miatt nem vállalták. Bazsó azt mondta, több tényezőtől is függ, hogy folytatják-e a Ezeröcsit máshol.

A Facebookon rengetegen sajnálkoztak a műsor megszűnése miatt. "Nem találok szavakat, úgy érzem ma meghalt egy hozzátartozóm" - írta egyikük. A két műsorvezető is elbúcsúzott a Facebookon a rajongóktól.

"Nagyon rendesek vagytok, hogy sajnaltok, es koszonjuk a reszvetnyilvanitast, de ne legyetek duhosek a radiora. Ez nem gonosz kinyiras volt, hanem racionalis dontes: a szamok azt mutatjak, hogy delutan jobban mukodik a zene egy nagy radioban, mint a duma, meg az olyan mokas fickok dumaja is, mint mi. Elveztuk, szuper volt, de az evolucio kegyetlen, kerdezzetek csak a brontoszauruszokat. - Karotta."