Síró gyerek vetett véget a valóságshow-nak

MTI/Index
2011.04.11. 13:07
Levették a műsorról hétfőn a Fülöp-szigetek legnépszerűbb valóságshowját, mert házigazdája engedte, hogy egy hatéves síró fiúcska sztriptíztáncot utánozzon.

A műsorban pénzzel jutalmazták az énekes, táncos produkciókat és egyéb játékokra lehetett jelentkezni. A házigazda ellen a feldühödött nézők indítottak kampányt internetes közösségi oldalakon, felháborítónak és ízléstelennek nevezve, amiért hagyta, hogy az elkeseredett gyermek produkálja magát. A fiú a show egyik versenyzője volt és előadásáért 10 ezer pesót (42 ezer forintot) kapott.

A Willing Willie műsorvezetője, Willie Revillame közölte: egyelőre két hétre szabadságolja magát, aztán majd meglátja, hogy visszatér-e még a képernyőre. A felháborodás miatt a főbb szponzorok is kihátráltak a műsorból. A TV5 csatorna bejelentette: átformálják a programot, valamint ígéretet tett arra is, hogy a televíziókkal és az iparág hirdetőcégeivel karöltve kidolgozzák a gyermekek részvételének szabályait a tévéműsorokban, ezen belül is a valóságshow programokban.