David Hasselhoffot megint kirúghatják a tévéből

2011.05.03. 14:11
Két éve egy amerikai, idén egy angol tehetségkutatóból hajíthatják ki az egykori Baywatch-sztárt, mert az embereket egyre kevésbé érdekli a fizimiskája. Pedig már nem is iszik, csak nem érti, mit mondanak az előadók.

Hoff, ahogy előszeretettel hívja saját magát, a Baywatch és a Knight Rider óta próbálkozott már énekléssel és saját életéről is forgatott valóságshow-t, de egyikkel sem sikerült visszatérni a celebpiramis felsőbb szintjeire. Valahol érthető persze, hiszen énekelni konkrétan nem tud, a fehér zsabós ingből kivillanó mellszőrzet 1984-ben kiment a divatból, az pedig senkit nem érdekelt, hogyan éli meglehetősen unalmas életét családja körében.

hasselhoff drunk

Az America"s Got Talent című tehetségkutatóban (nálunk Csillag születik néven látható) Hasselhoff 2006-2009 között volt zsűritag, innen azért hajította ki a műsort készítő Simon Cowell, mert állítólag már nemcsak az adásszünetben ivott, úgy zsűrizni kardnyelőket, hogy közben az emberben dolgozik egy fél liter vodka, nem egyszerű. Hoff ettől komolyan megijedt, és összekapta magát, olyannyira, hogy Cowell-lel ismét leült tárgyalni, és kapott még egy lehetőséget tőle - ezúttal a műsor brit kiadásában.

A nyitány jól sikerült, Hoff elemében volt, és ugyan nem sziporkázott, de nem is tolt el semmit, ami viszont azt eredményezte, hogy a második adásra egymilliót esett a nézettség. Ez intő jel, ha egy műsor így szórja a nézőket hétről-hétre, ott komoly problémák vannak. Hasselhoff ráadásul a második héten egyre többet kínlódott, amerikai lévén nem nagyon tud mit kezdeni a vadabbnál vadabb angol és skót tájszólásokkal, és nehezen találta meg a hangot az indulókkal. Mondjuk ezen az sem segített, hogy Skóciát és Írországot konkrétan összekeverte.

Cowell a harmadik adásra régi harcostársát, az X-Factor brit kiadásában mellette dolgozó Louie Walsh-ot kérte fel beugrónak. Hoff távollétében a műsor kiegyenesedett, és sokkal élvezetesebb lett - Cowell pedig a Daily Mail információi szerint máris azon gondolkodik, hogyan tehetné ki a műsorból az amerikait.

Ez annyira könnyen nem fog menni, mert Hoff élő szerződését felbontani csak súlyos vigaszdíj fejében lehet, valamint azért, mert az ITV vezetősége szerint bőven elég, ha Walsh csak egy tehetségkutatóban zsűrizik. Az már eldöntöttnek látszik, hogy 2012-ben új zsűritag érkezik a tehetségkutatóhoz, de ha szerencséje van, Hoff a mostanit még végigcsinálhatja. Akár ittasan is.