Anyósrealityvel megy a VV5 ellen a TV2

2011.06.27. 13:12 Módosítva: 2011.06.27. 15:02
A TV2 ősszel egy török formátummal, a The Perfect Bride nevű realityvel próbálja letörni az RTL hegemóniáját.

A Big Brother és a Nagy Ő óta először bentlakásos valóságshow-t indít ősszel a TV2. Bár a pontos dátum egyelőre nem ismert, lehetségesnek tűnik, hogy lekésik a Való Világ 5 indulását, mivel azt augusztus végére időzítette be az RTL Klub, és több mint 40 ezren jelentkeztek a castingra, köztük Alekosz testvére, édesanyja és ex-mennyasszonya, Veronika is.

A török The Perfect Bride alapján készülő reality szintén napi műsor lesz, amiben tizenkét lány, hat fiú, és a fiúk anyukái laknak majd egy házban. A fiúk és lányok a boldogságot, az anyósjelöltek pedig tökéletes menyüket keresik. A hir.ma információi szerint a TV2 pénteken lefoglalta az Én, a Nagy Ő és a mamám domainnevet, így feltehetően ez lesz a műsor címe is.

Az anyósok és a mennyaszonyjelöltek közös fedél alatt élnek majd, míg egy másik házban a reménybeli vőlegényeket szállásolják el. A lakrészeket közös kert köti össze, ahová csak a fiatalok léphetnek, az anyukák pedig napi rendszerességgel videotelefonon keresztül érintkeznek fiukkal. Minden héten egy élő showműsorban dől el, hogy kinek kell hazamennie. Egyszer az anyósok döntenek a menyasszonyok sorsáról, máskor a menyasszonyjelöltek mondhatnak ítéletet az anyósokról.

„Azért hiszünk ebben a formátumban, mert úgy véljük, ez egy nagyon szerethető, humoros valóságshow, amelyben sok a csavar, a fordulat, és persze valós érzelmi drámák is várhatók” – mondta Kiss Péter, a Tv2 programigazgatója. A Törökországból indult, de Olaszországban, a Közel-Keleten és Indiában is sikerrel futott formátum számos nézettségi rekordot megdöntött, hazájában, Törökországban 71 százalékos közönségaránnyal futott.