no

Vágó a Story4-en kap vetélkedőt

2011.11.22. 17:00
Vágó István most már biztosan nem az RTL2-ön tűnik fel legközelebb. A Sanoma Kiadó saját portálján jelentette be, hogy a kvízkirály a Story4-en kapott új lehetőséget.
02
Fotó: Huszti István

Vágó István szerződést kötött a Sanoma Mediaval egy saját fejlesztésű vetélkedőre, ai a Story4-en kerül képernyőre - írja a Sanoma internetes portálja a hir24.hu.

A vetélkedőnek nemcsak fejlesztője, hanem műsorvezetője is lesz a kvízkirály, aki régóta dédelgette egy olyan klasszikus műveltségi vetélkedő tervét, ami ugyanakkor beleillik a mai kvízműsorok világába is. Ezért végül úgy döntött, hogy nemet mond az RTL Klub ajánlatára, hogy ő vezesse az RTL2-ön újraéleszteni kívánt Legyen Ön is milliomost!.

Ezzel kapcsolatban Vágó a hir24-nek úgy nyilatkozott, hogy kicsit lelkiismeretfurdalása van emiatt, de a Story4 ajánlata testhez állóbb volt számára.

Az Index kérdésére a Story TV sajtósa, Oláh Éva nem kívánta elárulni, hogy mikor indul, sem pedig azt, hogy naponta vagy hetente kerül-e adásba, csak annyit sikerült megtudnunk, hogy Átvágó lesz a kvízműsor címe és már zajlanak az előkészületei.

Vágó István az Indexnek úgy nyilatkozott, hogy az új játék kialakításánál a Sanoma messzemenőkig tiszteletben tartja a tudását. Mint mondta, "mintaszerű kollegialitásban folynak az előkészületek. Amiben talán nekem van több gyakorlatom, ott inkább az én javaslataim érvényesülnek, amiben a Sanomának, abba én nem szólok bele".

Vágó arra a kérdésre, hogy ezek után kit látna szívesen a Legyen Ön is milliomos! székében, illetve kinek nem örülne, úgy felelt, hogy "minden kollégát szívesen megnézek, akár "a legszebb öröm"-mel, akár úgy, hogy közben még elismerően csettintek is.".