Máté Krisztina az RTL-hez igazolhat

2012.07.19. 10:41 Módosítva: 2012.07.19. 10:49
A TV2-től három éve távozó tévést egy új műsorba igazolhatja le az RTL Klub. Már próbafelvételeket is készítettek vele.
D SAK20010807003
Fotó: Sándor Katalin / MTI

A TV2 egykori műsorvezetője a Blikk információi szerint a konkurens RTL Klub-hoz igazolhat. Máté Krisztina és férje, Bárdos András 2009-ben távozott a TV2-től, amikor a Tényeket megújítani kívánó televízióval nem sikerült megegyezniük. Bárdos András és felesége azóta a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanítanak, illetve saját könyvkiadójuk van.

A bulvárlap értesülései szerint az RTL Klub hivatalosan csak annyit reagált a hírre, hogy Máté Krisztina egyik legjobb barátját, az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert látogatta meg a Nagytétényi úton, de ennél azért többről is szó van. Kolosi Péter és Máté Kriszta még a főiskoláról ismerik egymást, egy osztályban tanulták a televíziós műsorkészítést.

A Tények előtt vetélkedőt (Leggyengébb láncszem) és riportműsort (a köztévén futó Objektív, és a Tv2-s Forró nyomon) is vezető tévéssel állítólag próbafelvételt is készítettek zöld háttér előtt így nem tudni, milyen műsorra szeretnék felkérni, már ha egyáltalán vannak ilyen tervek. Mivel sokoldalú tévésről van szó, tulajdonképpen az RTL Klub bármelyik műsorába be lehetne illeszteni, de információink szerint egy olyan produkcióban kaphat szerepet, ami jelenleg nincs képernyőn.

Az RTL II őszi indulásakor a csatorna visszahozza a Szombat esti láz című táncos valóságshow-t, amit állítólag Stohl András vezet majd, Mátá Krisztina akár ebben a produkcióban is kamera elé állhatna, bár habitusa alapján nehéz elképzelni, hogy a lihegőben készít majd miniinterjúkat a fellépőkkel. Sokkal valószínűbb, hogy olyan műsorról van szó, amit az új csatornán akar elindítani az RTL, és az is elképzelhető, hogy a pletykák szerint ősszel ismét beindításra kerülő Reggelibe keresnek műsorvezetőket.