Ők uralták a bulvárcímlapokat tavaly

2014.02.05. 13:51

Tavaly Détár Enikő színésznő és Liptai Claudia műsorvezető uralták a bulvárcímlapokat - derül ki a Marketing&Media vizsgálatából. A két legnagyobb napi bulvárlap, a Blikk és a Bors, valamint négy hetilap (Best, Hot!, Kiskegyed, Story) címlapjait elemezték.

Liptai Claudia és Détár Enikő
Liptai Claudia és Détár Enikő

E szerint a legtöbb címlapot kapó celeb, Liptai Claudia a Bors, a Hot! és a Story címlapján szerepelt a legtöbbször, utóbbi lapnál hét címlapszerepléséből mind a hét alkalommal ő volt a vezető címlapsztori. A Blikk címlapján szerepelt a legkevesebbet, de még így is tizenkétszer tették címlapra egy év alatt.

A második legtöbb címlapot tavaly Détár Enikő kapta meg. Ugyan a Story címlapján csak négyszer szerepelt, de a Bestnél már nyolszor egy év alatt, ráadásul hétszer róla szólt a vezető anyag. A Bestnél a második Rékasi Károly, Détár Enikő válófélben lévő férje lett. (Rékasi is mind a hat lap esetén ott volt a dobogón, kivéve a Blikket.)

Sokat szerepelt még a címlapokon tavaly Vajna Tímea, Andy Vajna filmért felelős kormánybiztos felesége. Vajna Tímea a Blikknél 21, a Borsnál 19 alkalommal volt a címlapon, bár a Storynál csak két címlapot kapott. A Blikknél Andy Vajna is sokat szerepelt, tavaly ő volt a harmadik legtöbbször látható celeb a bulvárnapilap címlapján.