Megszűnik a nyomtatott Új Ász bulvárlap

2014.04.23. 17:11

Egyik napról a másikra eltűnt az újságosok standjairól az ország harmadik legnagyobb bulvár napilapja, a 10 éve létező Új Ász, írja a Bors.

Az eredetileg Napi Ászként elindított újságot (amit egy félreértés miatt én már tavaly ilyenkor nyilvánosan eltemettem) az előfizetők napok óta nem kapják meg, a megszűnés tényét pedig az Új Ász ügyvezető igazgatója, Kis Zsuzsanna is megerősítette:

Az Új Ász napilap nyomtatásban nem jelenik meg a továbbiakban. Egy ideig legalábbis biztosan nem. Az, hogy a jövőben mi lesz az újság sorsa, egyelőre nem eldöntött, arról a vezetőség dönt majd. 

A most megszűnű Új Ászt viszont nem szabad összekeverni az Új Ász Online magazinnal!

Ezt Kis Zsuzsanna is hangsúlyozta:

A lap online verziója zavartalanul üzemel, a nyomtatott és az online felület között nem sok átfedés található. Korábban sem volt szándékunkban az online felületre lépni. Az oldal bizonyos feltételek mellett a nyomtatott verzióval kevés átfedésben működött. Az impresszumban sincs átfedés, az online felület vezetője és felelős szerkesztője, valamint kiadója más, mint a nyomtatott újságé.

Az Új Ász egyébként a fennállása során a Blikknél és Borsnál is hatásvadászabb címeket adott. A egyik legemlékezetsebb ezek közül az  Alföldinek kimondottan hasznára vált a "robertázás" és a zsidózás  és a Molnár Anikó: Szerintük lóf*szt sem érek  volt.

A netes Új Ászt viszont óvatosan bogarásszuk, mert nekem több cikk megnyitásakor is bejelzett a vírusírtó:

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport