18 újabb csatorna érhető el online

2014.07.28. 14:04
Augusztustól újabb csatornákat érhetünk el a Magyar Telekom streamingszolgáltatásában. A cég TV GO nevű, számítógépen, okostelefonon és táblagépeken elérhető platformján az eddigi 16 helyett már 34 csatorna műsorát lehet elérni, igaz a nagyobb kínálat csak a drágább díjcsomagra előfizetőknek jár.

A TV GO-n keresztül jelen állás szerint 16 csatora műsorát lehet nézni, ez képezi majd az alapcsomag magját augusztustól, amihez hatot (Viva, RTL II, SuperTV2, Film+, RTL+ és Spektrum Home) csapnak még hozzá. Ezt minden T-Home előfizető alanyi jogon kapja, azaz a legalacsonyabb havidíjban is benne van, ha valakinek egy tévéje van otthon, de van egy táblagépe, egyszerre nézheti majd ősztől a Való Világ 7-et és a Big Brother 3-at, juhé.

A családi csomag további 12 adó műsorával bővül (Cool, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Tv Paprika, Nickelodeon, AXN, Disney, Fox, NatGeo, NatGeo Wild), értelemszerűen ezek az adók csak azoknak lesznek elérhetők, akik eleve magasabb kábeltvés csomagért fizetnek.

Egy dolgot azért nem árt tudni: a TV GO kínálatában néha belefut az ember olyan tartalomba, amire hiába klikkol egyre bőszebben, az istennek nem hajlandó elindulni - ilyenkor az van, hogy az adott műsor jogtulajdonosai nem engedik a streaming szolgáltatáson keresztüli sugárzást, és ez sajnos nemcsak filmekre, hanem sporteseményekre is vonatkozik, azaz előfordulhat, hogy a BL-meccseket nem fogjuk tudni táblagépen, az éjszakai buszon nézegetni.